Det är full rulle överallt just nu så jag har inte hunnit blogga så mycket på senaste, men det ska det förhoppningsvis bli ändring på i framtiden 🙂

Jag har fått bli varmare i kläderna och fått mer ansvar vilket är riktigt kul. Jag har beställt material till utfackningsväggarna på plan 12 och har fått leverans på allt i fredags och idag, det är lite meck att få in allt i huset med kranar och man måste stämpa upp ordentligt på planet under för att bjälklagen ska klara punktlasterna från de tunga buntarna med cembrit. En bunt väger nästan 2 ton.

Vi var tvungna att flytta en container för att få in en leverans med cembrit i huset
Här lastas det in cembrit (vindskivor) i huset

På projektet i Tyresö ska min kollega arbetsledaren Simon avsluta sin anställning och har fått ett nytt uppdrag på annat företag. Han har hand om dem utvändiga arbetena, så kommer jag att få ta hand om en del av hans uppgifter när han är borta. Det känns kul att få utökat ansvar och jag ska göra allt för att fylla de stora skor som försvinner när Simon är borta.

TL Har fått pris för bästa intranät då firade vi med tårta

Det blev en riktig tårtfest när vi fick en tårta på platskontoret för att vi har vunnit pris för bästa intranät yaay 😀

I projekteringen av hyresrätter på uppdrag av Riksbyggen så rullar allt på bra. Projekteringsmötena är väldigt effektiva och det tas många beslut. Samordningen av installationer pågår för fullt för att sätta schaktlägen och så att alla installationer får plats i de olika schakten och vi ser till att allt är brandklassat rätt.

Hoppas vi hörs nästa vecka 🙂

Dela: