Hej på er!

Hoppas att ni har haft en härlig påsk!
Nu är jag tillbaka igen efter en långhelg som spenderades på landet.

Förra veckan hade vi gruppmöte och den här gången hölls det här hos oss på projektet, det är kul att höra vad som sker och om spännande nya projekt som är på gång.
Sen är det såklart extra roligt att få besök av kollegor som man inte ser dagligen 🙂
Vi som arbetar här på plats just nu från TL Bygg är jag och Jimmy (som är platschef) och 3 snickare.
Sen är det ett helt gäng underentreprenörer i form av rivare, elektriker, målare, plattsättare, murare, isolerare med flera. Som jag nämnt tidigare, jag är verkligen nöjd över att få göra min praktik på just ett sånt här projekt. Man får insyn i så många olika arbetsområden och moment och för varje dag som går får jag en bättre överblick om vad som faktiskt sker och varför.

Den här veckan är det dags för besiktning igen, det är dags för etapp 2.
Hoppas det går lika bra som sist, det tror jag!
Nu ska jag bocka av det sista på min ”att göra-lista” för dagen och sen gå en prommis hem i solen.

Ha det fint så hörs vi!

Dela: