Hej på er!

Hoppas ni har haft det härligt i sommarvärmen! 🙂
Det har jag och förutom fyra veckors semester så har jag jobbat på sen min praktik tog slut.
Igår drog skolan igång igen efter nästan 6 månaders praktik och jobb, jag måste erkänna att det känns lite trögt att sätta sig och lyssna på en lärare hela dagarna igen.
Men det blir nog kul, den första kursen vi har i år är Juridik och upphandling så förhoppningsvis kan jag allt om entreprenadjuridik, upphandlingsförfarande och lagar och regler för olika kontraktsformer om typ 2-3 månader hehe.

Trots att skolan har börjat är tanken ändå att jag ska jobba så mycket som möjligt under hösten och idag är jag inne och gästspelar på bygget. Jag ser fram emot att få vara med och avsluta projektet i december, då har jag vart här nästintill från start till avslut och förhoppningsvis fått insyn i de flesta momenten längs vägen.
Nu ska jag ut ta en runda och kolla vad som har hänt den senaste veckan, det verkar som det har vart fullt ös här nämligen.

Ha en bra dag hörrni!
Dela: