Det händer grejer här i Danderyd. Renoveringen av butikerna pågår och en efter en närmar de sig färdigställande, varje överlämnad butik blir en liten milstolpe. Särskilt för alla inblandade som har arbetat hårt med att få butikerna klara i tid.

I en av butikerna blir det guldfärgat tak. Det ger ett riktigt speciellt intryck när man kliver in.

Övrigt i veckan har jag jobbat med att beta av punkterna från brandsynen som gjordes förra veckan, tillsammans med en av våra lagbasar har vi fått upp skyltar och belysning för att alla ska kunna hitta ut. Snart är det mörkt både långt in på morgnarna och tidigt på eftermiddagarna och då gäller det att det finns rätt belysning på plats.
I måndags satt jag på UE-möten nästan hela dagen, det är ett riktigt bra tillfälle att få träffa våra underentreprenörer och en bra chans för mig att se till att all arbetsmiljö- och miljödokumentation är på plats. Ibland blir det mycket administrativt för alla parter men i grund och botten handlar det om allas säkerhet, värt att komma ihåg.

Det är verkligen roligt att vara ute i projekt och att få vara så nära produktionen hela tiden. Varje gång jag går ut på bygget (och det är ändå
2-3 gånger i veckan) så har det kommit upp nya väggar eller ställts ventilationsaggregat på plats. Det kräver också en ständig uppdatering av utrymningsplaner.

Nu har jag precis gått skyddsrond på bygget tillsammans med arbetsledarna och en representant från Bravida.

Påväg ner från taket med Peter och Max, alltid lärorikt att gå ute på bygget med dessa. De svarar alltid tålmodigt på mina frågor och idag fick jag lära mig om att höra skillnaden på betong och lättbetongväggar och så repeterade vi det här med höger- och vänsterhängda dörrar. Ett internt mysterium här på projektet 😉

Nu ska jag strax hoppa in i ett möte och efter det blir det sen lunch. Rubriksbilden är från igår när en klok kollega från Cowi bjöd på lite socker på eftermiddagen vilket var väldigt uppskattat av samtliga fikadeltagare!

Dela: