Så var vi här till slut, sista dagen på praktiken och trots att min tid på TL Bygg rullar vidare känns det ändå något vemodigt.
Jag har ju varit här sedan 15 maj då jag gjorde min första dag, jag kände mig helt vilsen i början men det tog inte lång tid innan jag kände mig som en i gänget.

Nu, ett halvår senare, vill jag inte riktigt åka tillbaka till skolan. Det ska bli kul att träffa kompisarna men jag ser redan framemot praktikperiod nummer 2 som börjar i februari.
Dessa sex månader har bjudit på en enormt blandat kompott av bland annat BREEAM-kunskap, arbetsmiljöfrågor och kvalitetsarbete som gör att jag idag kan känna mig ganska trygg i titeln som KMA-samordnare.

Sista dagen bjuder på lite UE-möten, avstämning med min chef och vårt vanliga fredagsmöte. Där i mellan ska jag hinna organisera lite egenkontroller och drift- och underhållsdokumentation.

Avslutningsvis vill jag bara säga TACK till alla de fantastiska människorna som jag har runt mig och som har gjort dessa månader både lärorika men också väldigt roliga.
Och tack TL Bygg för denna praktik-period och för förtroendet som ni visat!

Tycker denna bild speglar hur kul jag haft här 🙂
Dela: