Praktiken börjar lida mot sitt slut, och skolan drar igång igen på måndag. Jag har haft riktigt roligt och jag vill tacka alla arbetskamrater på projektet i Tyresö och i projektet Bikupan, samtliga är otroligt duktiga och kompetenta, jag ser fram emot att jobba mer med er i framtiden. Jag kommer som Elina att fortsätta jobba på TL vid sidan av skolan så de känns super kul att jag har fått det förtroendet.

Det har varit full rulle här i sista veckan på projektet i Tyresö, hela veckan har varit full med problemlösning och härliga ”abrovinker”. Vi fick färdigt taket idag och vi har satt vindskivan på utfackningsväggarna på alla plan, nu ska bara fukten få torka ur sen isolerar vi och smackar igen ytterväggarna helt.

Jag fick uppdraget att gå på ”Digitaliseringsdagen” i Vasastan av projektchefen Mats. Det var släpp av nya funktioner i olika programvaror för att förenkla projektering, inköp samt felsökning av krockar av installationer. En cool grej som presenterades va ”HoloLens” Som är en typ av mixed reality. Man kan alltså åka ut till gräsplätten man har tänkt bygga på och se den projekterade byggnaden genom glasögonen som inte är byggd än.

Jag fick också i uppdrag att uppdatera TA-planen igen då de tillfälliga övergångsställes-markeringarna hade blivit så slitna att de knappt syntes

Jag får tacka för den här tiden, det har varit nyttigt att få skriva av sig lite mellan varven och fundera lite på vad man faktiskt har lärt sig och gjort på praktiken, det känns som att jag har lärt mig otroligt mycket på den här korta tiden och samtidigt haft riktigt kul. Jag ser mycket fram emot LIA 2 som drar igång i februari, jag kommer att köra den på TL Bygg också! 🙂

Tack TL Bygg! 🙂

Dela: