Första veckan av praktiken har varit som en storm av känslor och förväntningar. Jag har upplevt en massa positiv nervositet och känner stark iver att lära mig mer.

Jag kommer arbeta som biträdande arbetsledare på ett projekt i Tyresö som är en nybyggnation av ett äldreboende, (som ni ser en rendering av högst upp på bilden) och kommer att bestå av 60 lägenheter. Där kommer jag att få skugga arbetsledare och platschef och se till att den dagliga driften av bygget rullar på som det ska. Vi är i slutskedet av stomresning och snart skall det snickras utfacksväggar och tak.

Ett annat roligt uppdrag jag fick av min handledare är att jag ska vara med på projekteringen av nybyggnation av hyresrätter i Upplands Väsby en gång i veckan på TL:s huvudkontor. Redan andra dagen på praktiken hade vi ett projekteringsmöte med hela projektgruppen där jag skulle föra protokoll. Det var lite nervöst, men väldigt kul att bli inkastad i hetluften direkt.

Tack vare ett väldigt varmt välkomnande av alla på TL Bygg så dröjer det nog inte alls länge tills jag känner mig varm i kläderna.

Önskar alla en riktigt härlig helg så hörs vi nästa vecka 🙂

Dela: