Idag gör jag min andra dag som praktikant på TL Bygg men jag har egentligen jobbat här på heltid sedan 27 maj. Jag hade turen att få sommarjobb redan innan praktiken vilket resulterar i att när jag nu startar min praktik-period har jag redan 4-månaders erfarenhet.

Jag kan redan nu erkänna att jag inte alls vill tillbaka till skolan utan tycker det är så mycket roligare att jobba. Projektet jag sitter på är ombyggnation av Mörby Centrum (nya ”Danderyds Centrum” – viktigt!) och är en riktigt rolig utmaning.

Mitt fokus ligger på miljö och arbetsmiljö och omkring mig har jag härliga och kunniga kollegor. Och tur är det för ibland har jag som praktikant inte alls koll, då är det skönt att kunna ställa ”dumma” frågor utan att känna sig dum.

Några av mina härliga kollegor!

Nästa vecka ska jag på grundutbildning i miljöcertifieringssystemet BREEAM – återkommer efter det med vad jag (förhoppningsvis) lyckats lära mig!

Tack för idag 🙂

Dela: