Det var inte förrän jag läste Jockes blogginlägg som jag insåg att det börjar närma sig slutet på min första praktik-period.
Fast om jag ska vara ärlig så känns det mer som att jag tar en paus för att vara i skolan innan jag kan komma tillbaka för praktikperiod nummer 2 i februari. Dessutom kommer jag att jobba här de dagar som jag inte är i skolan så det blir knappt ett avslut…

Och tur är det för jäklar vad härligt jag har det på jobbet!
Det är inte så att jag skuttar upp ur sängen varje dag eller att varje dag är fylld av solsken och gröna ängar, långt ifrån, men varje dag har jag det bra. Jag har lärt mig galet mycket och varje dag innebär nya utmaningar och lärdomar och tillsammans med mina kollegor tar de mig framåt.
Alla mina kollegor, oavsett roll, har lärt mig något och våra härliga yrkesarbetare svarar jämt tålmodigt och pedagogiskt på mina frågor ute på projekten.

Ni ser själva hur roligt jag har det! 😉

Denna vecka har varit ganska körig, mycket möten som slukar tid och min to-do lista har bara växt. Jag ska försöka bocka av det mesta innan torsdagen den 28/11 då skolan börjar mer på heltid igen.

Vad händer här då tror ni?
Jo, julpyntningen är i fullgång i Danderyds centrum. Jag har hört rykten om att det är kolossala mängder pynt som ska upp och i ögonvrån skymtade jag julgranar häromdagen.

Nu blir att jobba igenom mailen och bocka av listan innan klockan visar helg!

Dela: