Precis inkommen från en rundtur ute på bygget, eller byggena kanske är mer korrekt. Vi har ju tre stycken olika delprojekt igång, allt från garage till butiksrenovering till kontorsanpassning. Olika processer och olika skeden i alla projekt.

Dagens första uppdrag var att installera våra vattenmätare på nytt eftersom de tydligen är attraktiva att plocka ner och ta med sig. Så nu har jag försökt klura dit de och så har jag fått låna slangklämmor från rörmokaren för att kunna spänna fast de ännu bättre. Någon som vill satsa på hur länge de får vara kvar?
Anledningen till att vi har vattenmätare är för att vi enligt våra krav från BREEAM-certifieringen måste mäta hur mycket vatten vi gör av med även under byggtiden.

Lite buntband fixar det mesta!

Förutom detta har jag följt upp förra veckans skyddsrondsprotokoll, det är viktigt att punkterna blir åtgärdade och att vi ständigt har koll på säkerheten där ute. Skyddsräcken, håltäckning och till och med städning är sådant som vi bland annat kollar på. En ren och organiserad arbetsplats minskar risken för onödiga olyckor.

Nu ska jag uppdatera vår KMA-plan och sedan är det dags att hantera de nya ritningarna som har kommit i början av veckan. Som omslagsbild ser ni resultatet av fotograferingen för några veckor sedan, lite märkligt att se sig själv i så stort format.

Guldtak och kristallkronor blir det i en av butikerna som nu har öppnat!
Dela: