Dagen har bokstavligen swishat förbi, det känns som att varje gång jag har kollat på klockan har ytterligare en timme gått.

Igår fick vi våning 2 till vår bodetablering.

Dagen började med ritningshantering, det kommer mycket nya ritningar på våra olika projekt och det krävs lite struktur för att jag ska kunna ha koll på allting. Då är det skönt att få stöd från kollegorna 🙂

En annan ”puck” att hantera är avfallet här på plats. Det är mycket befintligt i centrum som ska rivas och allt det avfallet ska få plats någonstans innan vår avfallsentreprenör kommer och tömmer. Det där med plats finns det inte precis gott om, på ena av sidan av centrum går E18 med full trafik och på andra sidan har vi bostadshus. Lite logistik och planering löser det mesta. Jag är glad att det inte är jag som ska backa och köra de stora avfallsbilarna för då hade det inte varit mycket kvar av varken bilen eller omgivningen….

Dagen avslutades med genomgång av förra veckans skyddsrondsprotokoll, våra duktiga arbetsledare har åtgärdat punkterna så imorgon kan vi gå ut på nästa rond med ett tomt protokoll. Det gillar denna KMA-praktikant!

Håltäckning – check!

Nu ska jag strax plocka ihop mitt. Imorgon väntar gemensam frukost och sedan skyddsrond. Efter det är det lunch-löpning som gäller, håll tummarna att jag inte tröttas ut helt av min snabba kollega!

Hejs!

Dela: