Stomme nästan klar

Den här veckan har varit fullspäckad av nya saker, nya programvaror att lära mig. Nya sätt att tänka smart och snabbt. Nu snickras det utfackningsväggar för fullt och stommen är nästintill klar här i Tyresö. I början på förra veckan fick jag i uppgift att boka in tömning av lite olika fraktioner avfall och har beställt en till container så vi kan sortera lite fler fraktioner. På det här projektet får vi inte ha mer än 10% brännbart avfall vilket gör att vi måste vara väldigt noggranna med sorteringen av byggavfall. Innan dem tömmer så måste vi kolla igenom så att allt ligger på rätt plats.

Ny container till bygget

Förutom en ny sopcontainer så har det också anslutit två nya arbetsledare till arbetslaget sen jag skrev sist. Så jag vill hälsa dem hjärtligt välkomna till projektet i Tyresö. En av dem är ju faktiskt gotlänning precis som jag, så jag känner mig faktiskt ännu lite mer som hemma på TL bygg nu när jag hör den ljuva gotlänska stämman ljuda i korridorerna på bygget. Det känns riktigt bra att ha ytterligare två kunniga arbetsledare att skugga och lära mig av här på bygget.

Nu i veckan väntar startmöte med projekteringsgruppen för det andra projektet jag är delaktig i. Jag ska också få lära mig lite mer om certifieringssystemet miljöbyggnad inför detta projekt då byggnaderna ska ha betyget silver så ska jag få lära mig lite om de olika parametrarna som styr hur man uppnår silver som betyg. Projektet består av 113 hyresrätter som ska byggas i Upplands Väsby på uppdrag av Riksbyggen.

Ha det super så hörs vi nästa vecka!

Dela: