Ska jag vara ärlig är det ganska segt att kliva upp ur sängen på måndagarna men varje fredag förundras jag över hur fort veckan har gått.
Ibland har jag en fullspäckad to-do list att bocka av och ibland dyker det upp uppgifter och problem som ska lösas. Den senaste veckan har jag jobbat mycket med drift- och underhållsdokumentation för det delprojekt som vi har lämnat över.
Jag har haft det lite kämpigt med att få in all dokumentation men det är tydligen ett ganska ökänt problem inom branschen att det ofta haltar med den avslutande delen.

Förutom det så hade vi avfallsutbildning här för någon vecka sedan, våra egna yrkesarbetare och våra underentreprenörer fick sitta och lyssna på när Wiklunds förklarade hur vår avfallshantering går till. I och med vår BREEAM-certifiering har vi hårda krav gällande avfall och framförallt det blandade avfallet. Jag hoppas att budskapet gick in och att förståelsen för våra hårda krav ökar.

Avfall; en stor utmaning på ett stort projekt.

Idag var det dags att visa upp TL Bygg igen, vår marknadsföringsansvarig Roger hade bokat in fotografer till projektet. Så nu har vi varit ute på våra olika projekt och fotograferat både några av tjänstemän men också några stycken ur vårt härliga gäng yrkesarbetare. Kul att få visa upp projektet och kul att få visa upp alla olika delar och arbetsuppgifter.

Mina kollegor Linn och Max står och poserar medan fotografen försöker fånga de i den ”spontana” stunden 😉

Nu väntar renskrivning av fuktrondsprotokoll, revidering av APD-planen och sedan har vi vårt fredags-möte med gänget.

Trevlig helg från Danderyds Centrum och mitt härliga gäng!

Dela: