En arbetsdag på TL är aldrig den andre lik. Idag stod fotografering på schemat då centrumledningen för Danderyds Centrum gärna vill täcka byggplanket med lite roligare bakgrund än svart plank. Och vad passar då bättre än 4 glada TL: are?
Linn, Max, Rolle och jag radade upp oss, drog upp kragen på jackan och försökte trolla fram vårt allra bästa leende.
Resultatet visar jag senare, om det blev bra 😉

Här blir vår lagbas Rolle instruerad hur han ska stå.

Vidare fortlöper arbete här i centrum. Jag organiserar upp produktlistor, fuktsäkerhetsplaner och håller ordning på alla uppdaterade ritningar som trillar in. Eftersom vi har fler olika delprojekt som pågår samtidigt, i olika byggskeden, gäller det att ha ordning på sakerna. Men jag lär mig från varje projekt och försöker ta vidare kunskapen in i nästa. Tur att min chef och alla mina kollegor har tålamod med mina frågor och funderingar.

Härom veckan levererades lite ventilationsmaterial. Jag känner mig som en mini-människa bredvid dessa enorma don.

Nu ska jag återgå till Byggvarubedömningen och om en timme väntar den traditionella lunch-löpningen. Idag blir det backintervaller, det brukar ta musten ur oss. Efter jobbet blir det after-work med klasskompisarna, det blir kul att höra hur det går för alla på deras LIA!

Hejs!

Dela: