Praktik bygg

God morgon!

Idag är jag själv på kontoret då Jimmy är på kurs, hoppas på att killarna är extra snälla mot mig så jag inte utsätts för allt för svåra frågor. Min plan för förmiddagen är att sammanställa mina anteckningar från gårdagens försyn, skriva ut ÄTA-arbeten, fylla i dagboken och sen tänkte jag gå en rundtur och kolla vad som händer ute i produktionen.

På måndag går vi in i etapp 3 så igår var det dags att genomföra försyn hos hyresgästerna.
Det innebär att vi tillsammans med beställare, projektledare och några av underentreprenörerna går igenom lägenheten med hyresgästen för att checka av och dokumentera eventuella skador eller avvikelser som vi måste ta hänsyn till innan vi drar igång. Här har hyresgästen också möjlighet att ställa frågor. Vissa bor kvar under hela perioden som är ca 7 veckor vilket kan vara rätt påfrestande med tanke på allt från oväsen till damm. Då är det tryggt att veta vad som gäller.
Den här gången är det dags för stambyte i fem stycken 1: or och det ska bli kul att få vara med i hela processen i den här etappen, från att rivningen drar igång till färdig besiktning!

Vi har platskontor och etablering i en tom lägenhet och det här är mitt skrivbord 🙂

 

Dela: