Nu är jag inne på näst sista veckan på praktiken, tiden går fort när man har kul! Jag har nog aldrig lärt mig så här mycket på så kort tid förut i mitt liv, och dagarna bara springer förbi.

I fredags flyt-spacklade vi fläktrums-golvet, det skulle egentligen redan vara gjort i Onsdags, men vi hade problem med uttorkning av primern så vi fick skjuta på både målning av golvet och in-lyft av aggregat, vi skulle ha lyft in aggregatet i fredags.

Det har varit väldigt spännande idag (Måndag) också då den arbetsledaren som jag går under var hemma med sjukt barn, så jag fick sköta inlyftet av aggregatet som ensam arbetsledare. Det gick som på räls att få in aggregatet och nu har snickarna lånat kranen för att lyfta upp råspont på taket.

Det är inga smågrejer det här inte
Vinterväven på fasaden är på plats också.

Vi har lyft bort en limträbalk för att få in aggregatet i fläktrummet, det gick supersmidigt.

Snickarna lyfter upp råspont

Nu är aggregatet upplyft och snickarna har smackat igen taket

Aggregatet är på plats, nu ska det ”bara” monteras

På första planet som vi kallar plan 10, så har vi börjat enkla innerväggar, elektrikern och rörmokaren håller på med sina installationer i väggarna.

Enkling och installationer pågår
Enkling insida badrum

Nu väntar en fartfylld vecka med massa kul, i morgon är jag på plats på huvudkontoret igen för projektering av hyresrätter i Upplands Väsby.

Hörs nästa vecka 🙂

Dela: