Konferens bygg

Hej!

I måndags kom jag tillbaka efter en veckas semester i Grekland så nu är jag tillbaka fulltankad med energi inför jobb och sommar!
Jag nämnde ju att vi inte skulle vara på plats på bygget förra fredagen, det var nämligen så att det var dags för vårens konferens.
Det var fullspäckat schema med flera roliga aktiviteter och vi höll till på Djurönäset ute på Värmdö. Dagen började med att vi blev uppdelade i lag och skulle bygga och sjösätta en flotte med hjälp endast av snöre, virke och plasttunnor. Det var strålande sol hela dagen, perfekt väder för detta alltså 🙂

Efter lunchen dök Sofia Lilja upp, hon är coach, föreläsare, utbildare och inspiratör och har varit sångcoach i Idol. Vi fick sjunga kör i olika stämmor och sedan förbereda ett uppträdande som skulle framföras under kvällen.

Den här aktiviteten handlade om att gå utanför sin comfort zon och göra något som man inte är van och bekväm med. Detta kan man ju faktiskt överföra konkret i arbetslivet för att utvecklas och uppnå sin fulla potential 🙂
Det var så häftigt och kul att se hur alla verkligen körde loss och hade så kul från att dom flesta av oss några timmar tidigare vart lätt nervösa och ganska så obekväma med situationen. Sofia hade helt otrolig energi och fick fram sång (och dans) -fåglarna inom oss och att såg till att vi vågade släppa kontrollen.

Efter fördrinken följt av uppträdande var det dags middag och fest.
Vi övernattade på Djurönäset och på lördag morgon var det frukost, promenad och sedan sol och bad. Med andra ord, en mycket rolig och generös konferens.

Tack TL Bygg för detta och för att jag också fick hänga med!
Dela: