Och så kom den årstiden då jag inte avundas våra hårt arbetande kollegor ute på bygget, jag fryser bara jag springer mellan projekten. Men lite tur har de ändå på vårt projekt eftersom vi jobbar nästintill inomhus hela tiden.

Jag frågade två av våra yrkesarbetare om de hade dragit på sig understället än men de skrattade till svar så jag gissar att de är något mer luttrade än mig 😉
Jag har faktiskt jobbat ute på bygget också! Med att isolera fönster… inomhus… och på sommaren…

Plan 07. Det är alltid så svårt att föreställa sig hur detta tomma, nästintill spöklika område ska kunna bli kontor.

Annars flyter veckorna på, som KMA-samordnare blandas arbetsuppgifterna hej vilt flera gånger om dagen vilket är väldigt roligt. I ena sekunden sitter jag i möte med beställaren och diskuterar drift och underhållsdokumentation, i andra sekunden står jag ute och kontrollerar nödbelysning och timmen efter har jag grottat ner mig i vilken dokumentation som behövs för vår BREEAM-certifiering.

Så om du gillar att ha många bollar i luften och en varierad arbetsdag i en spännande bransch kan jag rekommendera rollen som KMA-samordnare.

Idag sitter jag på huvudkontoret och hjälper min chef och ett annat projekt med lite bevismaterial inför deras certifiering av Miljöbyggnad.
Dags att fortsätta med det!

Dela: