Praktik TL Bygg

Kommer ni ihåg mig? Nu var det ett tag sen jag tittade in här!
Den här hösten har till största del spenderats i skolan med att slutföra de sista kurserna i min utbildning. Nu är det nämligen bara min andra LIA-period och slutligen examensarbetet kvar, sen är jag helt klar med plugget 🙂

I måndags började praktiken, även denna på TL Bygg och det känns superkul att vara igång igen!
Jag har arbetat extra under sommar och hösten och nu vart med och slutfört projektet där jag gjorde min första praktikperiod.
Vi av-etablerade och lämnade ifrån oss allt förra veckan och det blev kanonbra.

Den här gången gör jag min praktik på huvudkontoret i Sickla, jag kommer att vara med i kalkyl och anbudsskedet för ett ombyggnadsprojekt som vi ska lämna anbud på i mitten av mars. Det ska bli väldigt roligt och lärorikt att få vara med i ett så tidigt skede!
Jag får vara Ingrids Sidekick och jag har fått den bästa och gladaste läraren, hon är affärsstöd och GRYM. Här har ni henne:

Vi hörs snart igen!
/Linn

Dela: