Nu är jag inne på min tredje praktikvecka och jag har väldigt kul här på dagarna! Ingrid är på skidsemester i Alperna så jag får klara mig utan henne en vecka, skönt för henne att få lite paus från mina frågor hehe.

Igår förmiddag passade jag på att hänga med Felix (som är entreprenadingenjör) på ett platsbesök gällande en lokalanpassning på Östermalm. Vi mötte upp beställaren och några underentreprenörer och gick igenom frågor och funderingar för att kunna räkna på projektet.

Gruppmöte & rundvandring

På eftermiddagen hade min arbetsgrupp gruppmöte ute i Hjorthagen hos Johan och Simon, efter det vi fick även en rundvandring på bygget som är ett väldigt spännande projekt!

Det är en omfattande ombyggnad av Värtahemmet på 3000 m2 som TL Bygg utför åt Frälsningsarmén. När projektet står klart kommer fastigheten bestå av 40 lägenheter, allmänna utrymmen och verksamhetslokaler. Fastigheten kommer att nyttjas som ett halvvägsboende med personal som arbetar dygnet runt. Byggnaden ligger i anslutning till lokalen där Myrorna har sin populära secondhandkedja som vi totalrenoverade under 2017. Då hade vi etablering och platskontor på entréplan i byggnaden som vi nu renoverar 🙂

Dela: